Åbenhed

Unikt koncept

Redoffice-kæden er en af Danmarks største og mest serviceorienterede totalleverandører af kontorartikler, kontormøbler, kontormaskiner, emballage og forbrugsvarer til virksomheder i hele landet.

Når du vælger Redoffice, får du samtidig et hav af unikke løsninger og muligheder til virksomhedsforsyning.

Som totalleverandør med et højt serviceniveau har vi nemlig et kædekoncept, der er ganske enestående i branchen.

Lokale teams af medarbejdere designer, indretter og servicerer din virksomhed, så alle løsninger bliver skræddersyet til dine behov og ønsker. Det er både fleksibelt og funktionelt.

De lokalt forankrede og engagerede forhandlere sørger for, at du altid reducerer dit ressourcespild til et absolut minimum. Nemt og hurtigt får du de rigtige produkter og services i de rigtige mængder, til aftalt tid og til en fair og konkurrencedygtig pris.

Kontakt en vores 20 lokale og landsdækkende forhandlere for at høre om fordele for din virksomhed. Uanset hvor i landet du bor, er Redoffice tæt på dig.

Læs om en stærk og frivillig kæde. Eller måske er du interesseret i at blive medejer?

Åbenhed, gode råd og ideer
Alle, der gerne vil kigge os efter i sømmene, hilser vi velkommen.

Vi diskuterer gerne åbent om vores forretning, produkter og services. Vi tager også gerne mod gode råd og ideer fra eksperter og organisationer, så vi kan blive endnu bedre inden for alle områder. For eksempel arbejdsmiljø, ergonomi, kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed eller fremtidens teknologi til kontorforsyning.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Redoffice.

Giv os
en test

Hvad vil du gerne teste?