Købmandskab

En stærk frivillig kæde

"Frivillig kæde" bliver brugt af flere forretningskæder. Hos Redoffice udvikler og tilbyder vi et forretningskoncept til kædetagere, der mod et årligt kædebidrag får ret til at bruge et stærkt kædekoncept og som løbende får services og support fra hovedkontoret

Som kædetager er du selvstændig ejer af din egen forretning og driver den med den erfaring, du har fra tidligere jobs som leder eller selvstændig erhvervsdrivende.

Redoffice A/S hovedkontoret stiller til gengæld kompetencer og netværk til rådighed inden for marketing, ledelse, drift og forretningsudvikling. Den nationale markedsføring og kommunikation finansieres delvis af kædetagerne og hovedkontoret.

Du drager samtidig nytte af det fælles indkøbs- og logistiksamarbejde med fælles lagerkapacitet i Esbjerg.

Hvordan er det i en frivillig kæde?
Der er et "diktatorisk demokrati" i ordets bedste forstand. Der er plads til alle, men alle er også enige om fælles retning og mål. Du ejer og driver din egen lokale virksomhed og kan fokusere på at skabe en sund forretning, hvor dine evner til at styre driften og lede medarbejderne er helt essentielle.


Det kræver et godt købmandskab at opnå succes med en Redoffice-virksomhed, da høj omsætning og god omkostningsstyring er afgørende. Samtidig er det vigtigt, at du har den rette sammensætning af ledere og medarbejdere, som du selv har ansvar for at tiltrække, ansætte og udvikle.

Produkterne leveres af førende leverandører i branchen til den enkelte kædetagers virksomhed med direkte afregning.

Som kædetager i Redoffice ved vi, at din styrke er ledelse af dine medarbejdere og et godt købmandskab, men du kan altid få rådgivning af erfarne konsulenter og medarbejdere på hovedkontoret. Rådgivningen omfatter driften af din forretning, økonomistyring, markedsføring og kommunikation.

Giv os
en test

Hvad vil du gerne teste?