Succes

Bliv medejer

For os er det vigtigt at finde de helt rette medejere og kollegaer i Redoffice-kæden, fordi vi skal indgå i et tæt partnerskab i mange år ind i fremtiden. En af de helt afgørende årsager til vores succes er, at vi har et særdeles stærkt og godt samarbejde med medlemmerne, og at medlemmerne trækker i fælles retning.

Vi giver dig viden og forståelse

Vi vil derfor gerne give dig maksimal indsigt i, hvad du som potentielt medlem i en stærk frivillig kæde siger ja til, inden du investerer i en fremtid sammen med os.

Vi gør meget ud af at give dig viden om og forståelse for Redoffice's ejerstruktur, organisation, koncept og brand samt de kerneværdier, som hele Redoffice's forretning bygger på.

Du får en grundig gennemgang af kædekonceptet med kædekontor og netværk til ejerkollegaer. Du får adgang til nøgletal fra kollegaers virksomheder og til et meget stærkt net af samarbejdsaftaler med kædens partnere og leverandører.

Det vil sige alt det, der er afgørende for at fremtidens kontorforsyning får succes i Danmark.

Hvem er du?

  • Du har allerede en kontorforsyning eller ønsker at eje og drive egen kontorforsyning. Du er altså ikke blot en investor.
  • Vi har naturligvis nogle ønsker til dig, men det vigtigste er, at du er engageret i forretningen og fast besluttet på at indgå i et mangeårigt partnerskab med os.
  • Det er nødvendigt, at du har erfaring med og en god sans for at drive en forretning. Det indebærer naturligvis, at du har solid ledererfaring.
  • Du har mod på at blive selvstændig under et brand, lokalt verdenskendt i Danmark. Din baggrund og erfaring kan være fra mange forskellige erhverv og brancher.
  • Du har lyst til at engagere dig i det lokalsamfund, hvor din forretning er placeret. Det er altafgørende for din succes!

Hvis du ønsker at vide mere om en stærk frivillig kæde, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Giv os
en test

Hvad vil du gerne teste?