Vi har de gladeste kunder

Det vigtigste er glade og tilfredse kunder

Vores kundetilfredshedsundersøgelser viser, at 93 procent af Redoffices kunder er tilfredse/meget tilfredse.

Direktør Mikkel Nüssler, Insight Inc:

”Redoffice fastholder sin exceptionelt høje kundetilfredshed og kundeloyalitet. Årsagen er et vedholdende fokus på kundernes behov, en i kundernes øjne fair pris og et meget højt service- og rådgivningsniveau. ”Hemmeligheden” er veluddannede og engagerede medarbejdere.

 

Kundernes tilfredshed og loyalitet er i absolut verdensklasse! Knap 750 kunder har svaret på undersøgelsen i foråret 2015 og af disse er mere end 2/3 så tilfredse og loyale, at de kan kaldes for ambassadører. Mindre end 1 pct. af kunderne utilfredse.


Kundetilfredshedsundersøgelse 2013 - Vi har de gladeste kunder

Det er lykkedes Redoffice at fastholde en meget høj kundetilfredshed og -loyalitet i et presset marked, hvor konkurrenterne har skåret kraftigt ned på kundeservice og rådgivning – eller kun tilbyder nethandel – bl.a. for at kunne tilbyde kunderne lavere priser. På Redoffice’s webshop kan kunderne samtidig købe de fleste gængse kontorartikler til konkurrencedygtige priser.

 

Det er min vurdering, at den vigtigste grund til Redoffice’s position i dag skyldes, at Redoffice ikke har villet gå på kompromis med kvaliteten af deres kundeservice og rådgivning. Mens markedet generelt har skåret kraftigt ned på medarbejdernes uddannelse og træning, har Redoffice fastholdt et højt kompetenceniveau. En vigtig sidegevinst ved at have et højt serviceniveau i forretningerne, er meget motiverede og stolte medarbejdere.

 

De seneste år har målrettet effektivisering af en række ikke kunderettede arbejdsgange og processer internt i Redoffice gjort, at man har kunnet matche markedsudviklingen rent prismæssigt uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af rådgivning og kundeservice. Væksten i antallet af forretninger har samtidig betydet, at Redoffice har kunnet opnå bedre priser i indkøbsleddet, hvilket ligeledes er kommet kunderne til gavn. Undersøgelsen viser, at 97% af kunderne vurderer Redoffice’s priser som konkurrencedygtige."


Det betyder rigtig meget for os, at i vil benytte os som leverandør i fremtiden og ydermere vil anbefale Redoffice til kolleger/netværk og vi vil for alt i verden bibeholde vores høje serviceniveau.

Mød vores kunder under referencer
 
 
Redoffice A/S (Kædekontor)
Falkevej 3A

6705 Esbjerg Ø
 

info@redoffice.dk


For køb - kontakt lokal
Redoffice forhandler
Redoffice
Find forhandler
Vi har de gladeste kunder
Unikt koncept
Vision og værdier
SpareTjek
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage og tilbehør

Inspiration og nyheder
Seneste nyheder
Seneste Redoffice avis
Tilbudsavisen på mobil/tablet