En stærk frivillig kæde

Erfarne og kompetente medarbejdere indenfor kontorforsyning modtog KONPAPRISEN 2009

Frivillige og stærke sammen

"Frivillig kæde" bliver brugt af flere forretningskæder. Hos Redoffice udvikler og tilbyder vi et forretningskoncept til kædetagere, der mod et årligt kædebidrag får ret til at bruge et stærkt kædekoncept og som løbende får services og support fra kædekontoret.

Som kædetager er du selvstændig ejer af din egen forretning og driver den med den erfaring, du har fra tidligere jobs som leder eller selvstændig erhvervsdrivende.

Redoffice A/S kædekontoret stiller til gengæld kompetencer og netværk til rådighed inden for marketing, ledelse, drift og forretningsudvikling. Den nationale markedsføring og kommunikation finansieres delvis af kædetagerne og kædekontoret.

Hvordan er det i en frivillig kæde?
Der er et "diktatorisk demokrati" i ordets bedste forstand. Der er plads til alle, men alle er også enige om fælles retning og mål. Du ejer og driver din egen lokale virksomhed og kan fokusere på at skabe en sund forretning, hvor dine evner til at styre driften og lede medarbejderne er helt essentielle.

Det kræver et godt købmandskab at opnå succes med en Redoffice-virksomhed, da høj omsætning og god omkostningsstyring er afgørende. Samtidig er det vigtigt, at du har den rette sammensætning af ledere og medarbejdere, som du selv har ansvar for at tiltrække, ansætte og udvikle.

Produkterne leveres af førende leverandører i branchen til den enkelte kædetagers virksomhed med direkte afregning.

Som kædetager i Redoffice ved vi, at din styrke er ledelse af dine medarbejdere og et godt købmandskab, men du kan altid få rådgivning af erfarne konsulenter og medarbejdere på kædekontoret. Rådgivningen omfatter driften af din forretning, økonomistyring, markedsføring, HR og kommunikation.
 
 
Redoffice A/S (Kædekontor)
Falkevej 3A

6705 Esbjerg Ø
 

info@redoffice.dk


For køb - kontakt lokal
Redoffice forhandler
Redoffice
Find forhandler
Vi har de gladeste kunder
Unikt koncept
Vision og værdier
SpareTjek
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage og tilbehør

Inspiration og nyheder
Seneste nyheder
Seneste Redoffice avis
Tilbudsavisen på mobil/tablet