Om at arbejde hos os

Viden, erfaring og engagement

Medarbejdernes viden, erfaring og engagement er vores største aktiv.

Åben, ærlig og direkte dialog
Vores mål er, at du som medarbejder oplever Redoffice som en spændende og udfordrende arbejdsplads, der hele tiden sætter nye mål for medlemsvirksomheder og medarbejdere.

Vi er åbne, ærlige og direkte i vores kommunikation og appellerer hele tiden til, at du er Konstruktiv, Udfordrende og Kritisk. Så længe det bare foregår i en positiv ånd.

En årlig medarbejderudviklingssamtale, løbende medarbejder-tilfredshedsundersøgelser og en åben og ærlig dialog sikrer, at vi løbende afstemmer forventningerne til hinanden.

Krav om effektivt samarbejde
Det stiller store krav til et godt og effektivt samarbejde at skabe en succesfuld oplevelse for kunder og partnere i en hektisk og travl hverdag. Derfor tager vores medarbejdere initiativ og har fokus på hele tiden at optimere arbejdsopgaver og kunderelationer.

Frihed under ansvar
Som medarbejder ønsker vi løbende at udfordre dig på det faglige og det personlige plan. Derfor forventer vi, at du som medarbejder tager ansvar for egen læring og deltager aktivt i at tilrettelægge dine egne arbejdsopgaver.

Vi opfordrer dig til at søge udfordringer og løbende kompetenceudvikling gennem for eksempel jobrotation, videreuddannelse eller ledelses- og specialistopgaver.

Socialt samvær
Hos Redoffice kan vi godt lide at være sammen med hinanden. Blandt andet har vi hvert år fire kick-off arrangementer, hvor alle medarbejdere og partnere fra hele landet samlets til en hyggelig og lærerig dag.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Redoffice.
 
 
Redoffice A/S (Kædekontor)
Falkevej 3A

6705 Esbjerg Ø
 

info@redoffice.dk


For køb - kontakt lokal
Redoffice forhandler
Redoffice
Find forhandler
Vi har de gladeste kunder
Unikt koncept
Vision og værdier
SpareTjek
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage og tilbehør

Inspiration og nyheder
Seneste nyheder
Seneste Redoffice avis
Tilbudsavisen på mobil/tablet