iBob solgt til Redoffice Scan Office koncernen Redoffice nyheder, 1. november 2016

Redoffice Scan Office-koncernen har indgået en købsaftale omkring køb af væsentlige dele af aktiviteterne  i iBob. De købte aktiviteter videreføres i et søsterselskab til Redoffice Scan Office A/S, som ejes af Scan Office Kontor Holding ApS. Opkøbet sker med virkning fra 12. februar 2018.

Med handlen overtages 5 kontorforsyningsbutikker beliggende i henholdsvis Holstebro, Viborg, Herning, Kolding og Esbjerg, samt en online shop for salg af konvertibel blæk/toner samt kontorforsyning. Det forventes, at de tilkøbte aktiviteter vil have en omsætning i niveauet 50 – 60 mio. kr.

Redoffice Scan Office koncernen cementerer med købet sin position som en af landets største indenfor såvel kontorforsyning, samt salg og rådgivning af løsninger indenfor kopi/print, dokumenthåndtering mm.

  Aftalen er et resultat af en intensiv forhandlingsproces hen over de seneste par dage i forlængelse af iBobs konkurs.

Opkøbet vil medvirke til at styrke såvel Redoffice Scan Office-koncernen som Redoffice-kæden generelt.

Opkøbet giver mulighed for at skabe en lang række synergier på tværs af den nye fælles organisation. Denne konsolidering vil bidrage til omkostningsreduktion, som følge af stordriftsfordele, men ikke mindst synergier indenfor salg og rådgivning. Opkøbet giver desuden muligheden for at styrke de digitale platforme i Redoffice Scan Office koncernen.

Læs hele pressemeddelelsen her


 

Tilbage
Redoffice A/S (Kædekontor)
Falkevej 3A

6705 Esbjerg Ø
 

info@redoffice.dk


For køb - kontakt lokal
Redoffice forhandler
Redoffice
Find forhandler
Vi har de gladeste kunder
Unikt koncept
Vision og værdier
SpareTjek
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage og tilbehør

Inspiration og nyheder
Seneste nyheder
Seneste Redoffice avis
Tilbudsavisen på mobil/tablet