Engagerede medarbejdere


Viden, erfaring og engagement

Vores største aktiv er medarbejdernes viden, erfaring og engagement. Dedikerede medarbejdere og ledere gør en forskel for vores kunder, så de oplever samarbejdet med Redoffice som en succes.

Åben, ærlig og direkte dialog
Vi er åbne, ærlige og direkte i vores kommunikation og appellerer hele tiden til at være Konstruktiv, Udfordrende og Kritisk. Så længe det foregår i en positiv ånd.

Vi foretager løbende medarbejdertilfredshedsundersøgelser og har en åben dialog, der sikrer, at vi hele tiden har en positiv forventningsafklaring i vores organisation.
Effektivt samarbejde
Det stiller store krav til et godt og effektivt samarbejde at skabe en succesfuld oplevelse for kunder og partnere i en hektisk og travl hverdag. Derfor tager vores medarbejdere ansvar for egen læring og deltager aktivt i at tilrettelægge og optimere egne og kollegaers arbejdsopgaver.

Vi lægger stor vægt på frihed til at tilrettelægge sin egen arbejdsdag inden for rammerne af tid, omkostninger, kvalitet og det at skabe værdi for vores kunder. Det giver både tilfredshed hos os og hos kunderne. Dermed vinder alle.
 
 
Redoffice A/S (Kædekontor)
Falkevej 3A

6705 Esbjerg Ø
 

info@redoffice.dk


For køb - kontakt lokal
Redoffice forhandler
Redoffice
Find forhandler
Vi har de gladeste kunder
Unikt koncept
Vision og værdier
SpareTjek
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage og tilbehør

Inspiration og nyheder
Seneste nyheder
Seneste Redoffice avis
Tilbudsavisen på mobil/tablet